ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

Един от основните, водещи кабинети в “МЕДИВА”, който се стреми към :

 • високо професионално ниво на прегледи и консултации.
 • извършва се ехография с нов съвременен  ехографски апарат на гинекологични органи с вагинален и коремен трансдюсер в помощ на диагностиката при АГ заболявания.  
 • активно работи, много добре организирана женска консултация. Новородените бебета се поемат от педиатрите в детския сектор и така  осъществяваме  необходимата приемственост. Това особено много се харесва на родителите.
 • извършва се активна профилактика  за борба с рака на женските органи чрез колпоскопия, ехография на гърда и гинекологични  органи, вземане на материал за цитонамазка, консултация с ендокринолог.
 • за да бъде пълноценна работата на нашите гинеколози, те активно  взаимодействат с всички специалисти в клиниката, с физиотерапевтичния сектор, с кабинета по акупунктура и лазертерапия, клинична лаборатория, с психолог.
 • в послеродовия период немалко майки се обръщат за компетентно мнение и лечение към нашите специалисти по физиотерапия, рехабилитация и акупунктура, по естетична дерматологична медицина, за лифтинг, пилинг; за консултация с психолога.
 • Организирана е специализирана ЛКК по гинекология.
 • ЛКК обща

Пациентките се обслужват:

 • по линия на здравната каса
 • на свободен прием
 • по линия на доброволни здравно-осигурителни фондове

АГ кабинетът работи от понеделник до неделя по определени графици на гинеколозите.

Специалисти гинеколози:

Д-р Стефка Любомирова - акушер-гинекологД-р Стефка Любомирова – специалист „Акушерство и гинекология”

Завършва медицинския университет в София през 1989г. Работи като лекар в спешна помощ и като участъков педиатър.

През 1996 г. придобива специалност по "Акушерство и гинекология". Професионалния си опит развива като лекар по АГ в областна болница, в гинекологично  и родилно отделение и на специализиран АГ кабинет.

Има завършени курсове и специализации по ултразвукова диагностика, по колпоскопия, детска гинекология, гинекологична ендокринология. Редовно участва в научни конгреси и конференции по специалността. Отговорна, отзивчива и слънчева, тя бързо спечели доверието на нашите пациентки.

Член на БЛС
Член на Дружеството по Акушерство и гинекология
Владее руски език

Работно време:

понеделник 14.00 - 18.00
вторник 09.00 - 13.00
сряда 09.00 - 13.00
четвъртък 14.00 - 18.00
петък 09.00 - 13.00

 

Д-р Димитрова - акушер-гинекологД-р Калина Димитрова

Д-р Димитрова завършва медицина в СУ „Св. Климент Охридски“, Медицински факултет. Специализира в болница “Света София” (бившата „Тина Киркова”) и придобива специалност по „Акушерство и гинекология”. Работи като клиницист и оператор в болница „Света София“. Има 5-годишен опит в болничната помощ за диагностика и лечение на заболяванията на женската полова система и проследяване на нормална и патологична бременност. Има преминати курсове по „Ехография в Акушерството и гинекологията”, „Диагностична и оперативна лапароскопия в гинекологията" и „Диагностична и офис-хистероскопия".

Д-р Калина Димитрова  решава в доболнични условия проблеми на пациентки с  гинекологични заболявания– консултации, мнение за лечение и съдействие за извършване при необходимост на самите гинекологични манипулации и операции. Наблюдава и проследява нормални и патологични бременности.

Посещава множество български и световни конгреси.

Член на БЛС
Член на Българска Асоциация по миниинвазивна гинекологична хирургия.

Владее английски език.

Работно време: сряда и петък от 15,00 до 18,30 ч.

 

Д-р Венцислав Цеков - акушер-гинекологД-р Венцислав Цеков, д.м.

Д-р Цеков е с научна степен Доктор по медицина и е специалист по Акушерство и гинекология. Извършва всички акушерски и гинекологични операции. Професионалния си опит развива като лекар по АГ, Завеждащ гинекологично отделение, Завеждащ родилно отделение и др. Излъчван е за „Акушер-гинеколог на годината”. Водил е повече от 2000 раждания по нормален механизъм и чрез Цезарово сечение. Публикувал е над 200 статии, посветени на здравето на жената в научни и популярни издания. Има 3 признати от Министерството на здравеопазването рационализации в областта на акушерството и гинекологията.

Член на БЛС
Член на Дружеството по Акушерство и гинекология
Ползва руски и английски език

Работно време: по график с предварително записан час