ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

В последните години проблемите на ендокринната и имунна  система добиха особена значимост.   Нарасна броят на болните от диабет, тези с нарушение на функцията на щитовидната жлеза, с наднормено тегло, нарушение в обмяната, репродуктивни  и други ендокринни проблеми.

Поставихме си за цел този кабинет да бъде свързващо звено между личните лекари, АГ кабинета, невролога, кардиолога, дерматолога. Макар и косвено, на пръв поглед, ендокринологичните заболявания подлежат на  физиотерапевтично и рехабилитационно лечение.

Д-р Петрова - ендокринологД-р Даниела Петрова - ендокринолог

Запази час онлайн

Д-р Даниела Петрова завършва с отличие Медицински университет - София през 2017 г. Придобива специалност и опит в Университетска специализирана болница за активно лечение по ендокринология  „Акад. Иван Пенчев”. От януари 2022 г. е част от екипа на Трета клиника по ендокринология (тиреоидни, паратиреоидни и костни метаболитни заболявания) в същата болница. Интересите ѝ са свързани не само с лечението и диагностиката, но и профилактиката на болестите на обмяната. Извършва консултации, прегледи и ехография на щитовидна жлеза.

Участва активно в множество български и световни конференции и конгреси.

В екипа на МДЦ "Медива" е от 1 април 2022 г.

Член на БЛС
Член на Българското дружество по ендокринология

Владее свободно английски и немски език.

Пациентите могат да бъдат прегледани и наблюдавани:

  • на свободен прием
  • по линия на здравната каса
  • по линия на доброволни здравно-осигурителни фондове.

Работно време:  понеделник и четвъртък - 15.00 - 19.00 ч. с предварително записване на часове на регистратура или в Супердок