ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

В последните години проблемите на ендокринната и имунна  система добиха особена значимост.   Нарасна броят на болните от диабет, тези с нарушение на функцията на щитовидната жлеза, с наднормено тегло, нарушение в обмяната, репродуктивни  и други ендокринни проблеми.

Поставихме си за цел този кабинет да бъде свързващо звено между личните лекари, АГ кабинета, невролога, кардиолога, дерматолога. Макар и косвено, на пръв поглед, ендокринологичните заболявания подлежат на  физиотерапевтично и рехабилитационно лечение.

Д-р Миронова - ендокринологД-р Десимира Миронова  - специалист „Ендокринология и болести на обмяната”

Завършва МА – София през 2012 г. . Придобива специалност и опит във във Военномедицинска академия в клиника по „Ендокринология и болести на обмяната“. Специалист  на високо професионално ниво – млада, амбициозна и изключително добре подготвена. Извършва  консултации, прегледи, диспансеризации и ехография на щитовидна жлеза. Интересите й са насочени  освен към болестите на обмяната и свързаните с това нарушения, към проблемите на поликистозата и към репродуктивната медицина.

Участва активно в конгреси и конференции в България и в чужбина.
Била е на специализации  в Австрия през 2013 и 2016 г.
В помощ на кабинета са специалистите от АГ кабинета, урологичния кабинет, клиничната ни лаборатория, специалистите за ехография на тестиси, лимфни възли, гърда, коремни органи, гинекологични органи и сърце, работещи с нов съвременен ехографски апарат.

dr-mironova.jpg

ЛКК

Пациентите могат да бъдат прегледани и наблюдавани:
•    на свободен прием
•    по линия на здравната каса
•    по линия на доброволни здравно-осигурителни фондове.

Член на  БЛС
Член на Българско дружество по ендокринология

Владее английски и немски езици, ползва италиански език

Работно време: сряда от 16.00 до 19.30 ч. с предварително записан час.