Медива ви съветва

Физикалната акупунктура – модерното мислене за нашето здраве

By: [name] | Tags: [field_tags]

Много от вас сигурно са чували за лечението с китайска медицина /иглотерапия/. Кабинетът по акупунктура и лазертерапия в МДЦ “Медива” започва дейността си още през 1991 година и е един от първите в България, като учители и пример за нас са видни китайски и български иглотерапевти.

Хламидиална инфекция

By: [name] | Tags: [field_tags]

Полово предаваните хламидиални инфекции са най-разпространените бактериални сексуално-трансмисивни заболявания и водеща причина за стерилитет при жената и последващи проблеми при мъжа. Затова са изключително наболял въпрос в последните години. По-рано откритата инфекция се лекува по-бързо с антибиотични средства и води до по-малко последствия върху половата система на жената и последващото забременяване.

Внимание - бенки!

By: [name] | Tags: [field_tags]

Бенките, съществуващи от ранна детска възраст, както и новопоявилите се, подлежат на редовни профилактични прегледи при лекар дерматолог. Тези прегледи са изключително препоръчителни при фамилна обремененост с меланом, както и при забележими промени в цвета, формата и размера на бенките или  при поява на зачервяване, сърбеж и други субективни усещания.