ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

В Медико-дентален център “Медива” Вие можете да изберете или смените Вашия личен лекар!

За нас връзката между личните лекари и специалистите е в основата на по-добрата организация и стремеж към професионално и отговорно отношение към пациента. Комплексното обслужване на пациентите от личните лекари, медицински специалисти, стоматолози (денонощно), физиотерапия и рехабилитация, логопед, психолог, липидолог и хомеопат, клинична лаборатория, денонощно дежурство за пациентите от практиката в “Медива” е стремежът ни към истинско медицинско обслужване в доболнично заведение с коректност, внимание и професионализъм!

 • Лични лекари - Медива
   
 • Лични лекари - Медива
   
 • Лични лекари - Медива
   
 • Лични лекари - Медива
   
 • Лични лекари - Медива
   
 • Лични лекари - Медива
   
 • Лични лекари - Медива
   
 • Лични лекари - Медива
   
 • Лични лекари - Медива
   

Личните лекари в Медива са отлично подготвени и компетентни, поддържат професионализма си като редовно участват в колегиуми, конференции, учебни семинари у нас и в чужбина.
Те заслужено спечелиха доверието на пациентите ни, които се увеличават всеки месец и знаят, че винаги могат да разчитат на семейния си лекар.
Доверието на пациентите ни прави горди и удовлетворени, защото ние вярваме, че да лекуваш е изкуство.

dr-stankova.jpgД-р Ива Станкова – Управител на “Медива – ИППМП” – ЕООД; Медицински управител на МДЦ "Медива" ООД

Завършва медицинския факултет на МА – София , с над 35 годишен стаж по специалността „Детски болести” Придобива следдипломна квалификация „Акупунктура през 1987 г. и „Здравен мениджмънт” през 2000 г. Преминала през професионалния опит на дежурен педиатър в неотложна помощ, участъков лекар педиатър, завеждащ кабинет по акупунктура и лазертерапия – един от първите в България. През 1991 г. открива кабинет „Медива”, който по-късно – през 1994 г. прераства в едно от първите 11 частни здравни заведения в България. Основател и медицински управител на "Медива – ИППМП" - ЕООД, управител на МДЦ "Медива" ООД.

Опитът и професионализмът й, силно изразената й социална чувствителност заслужено спечелиха доверието и уважението на люлинското население и на много други пациенти извън комплекса. За нея грижата за пациента е в основата на дълга на лекаря, затова и за престижа на тази професия е отговорно и цялото общество.

Член на Дружеството по педиатрия
Член на Българското дружество по китайска традиционна медицина
Член на БЛС

Ползва руски и френски език

Лични лекари и работното им време:

Д-р Василка Васева - спец. Вътрешни болести

Запази час онлайн

Започва своята кариера през 1970 г. като участъков лекар в област София. През 1973 г. работи като завеждащ отделение и е научен сътрудник. В периода 1982 – 1985 г. работи в чужбина, а от 2003 г. до момента е семеен лекар в „Медива”. Интересите й са пряко свързани с богатия й практически опит на добрата медицинска практика в общата медицина. Участва редовно в множество семинари, научни конференции и конгреси, поддържайки високо ниво на квалификацията си като личен лекар. Заслужено спечелила доверието на много пациенти, които я следват от 1998 г. до сега.

Член на БЛС
Ползва английски, руски и арабски език

понеделник, сряда, петък - 13.30 - 19.30 ч.
вторник, четвъртък - 7.30 - 13.30 ч.

Д-р Юлия Попова - общопрактикуващ лекар Д-р Юлия Попова - спец. Вътрешни болести

Запази час онлайн

Завършила медицински университет Варна през 1987 г. Специалността „Вътрешни болести” придобива през 1995 г. , преминава всички квалификационни курсове по кардиология. Интересите й са пряко свързани с богатия й практически опит на добрата медицинска практика във вътрешните болести и общата медицина. Участва редовно в множество семинари, научни конференции и конгреси, поддържайки високо ниво на квалификацията си като личен лекар. Подготвена на високо професионално ниво в областта на вътрешната медицина, сърдечна и грижовна, тя бързо спечели доверието на пациентите като семеен лекар в „Медива”.

Член на БЛС
Ползва немски и руски език

От понеделник до петък - 07.30 - 13.30 ч.

Д-р Димитрова - общопрактикуващ лекар Д-р Гергана Димитрова

Запази час онлайн

Завършва медицинското си образование в МУ – Варна през 2017 г. Работи като лекар в неотложно звено. От месец септември 2017 г. е семеен лекар в Медива.

Интересите ù са насочени най-вече в областта на пулмологията и фтизиатрията, която област специализира в МУ - София. Активно участва в дружествата по пулмология, както и в научни конференции, конгреси и форуми за повишаване на квалификацията си.

Натрупа огромен опит като личен лекар, освен това е и един от двамата лекари, извъшрващи ваксинация против COVID-19.

Д-р Димитрова спечели бързо доверието на пациентите на Медива със своето внимание, загриженост и професионализъм.

Член на БЛС
Владее английски и немски езици

Понеделник до петък - 13.30 до 19.30 часа

 

Д-р Димитрова - общопрактикуващ лекар Д-р Акрам

Запази час онлайн

Д-р Акрам е завършил медицина в МУ-София през 2023 година.

Работил е като стажант-лекар в кардиологичната болница: УМБАЛ “Св. Екатерина”, УМБАЛСМ “Н.И. Пирогов” и УМБАЛ “Царица Йоанна”.

От м. май 2024 г. е семеен лекар в „Медива”. 

Интересите му са насочени в областта на общата медицина и педиатрията. Работи отлично както с деца, така и с възрастни пациенти.

За повишаване на квалификацията си, взима участие в национални и международни научни конгреси и семинари.

Член на Български лекарски съюз.
Владее английски и арабски езици

Работен график:

Понеделник, сряда и петък – 13.30 до 19.30 ч.
Вторник и четвъртък – 07.30 до 13.30 ч.
 

За контакти:
Денонощно на тел.: (02) 925 00 16,  824 47 54

За вас се грижат и:

м.с. Стела Пенкова, м.с. Светла Милкова, м.с. Даниела Кировска, м.с. Галя Андрова