ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

Гастроентерологията е една от важните специалности в медицината, която в последните години изисква особено внимание.  Ето защо ние открихме този кабинет където ще бъдат консултирани и диагностицирани пациентите с оплаквания от страна на стомашно- чревния тракт, жлъчните пътища и черния дроб, както и зачестилите хронични панкреатити и хроничен запек. Особено внимание ще обърнем на правилното хранене като консултациите с липидолога, ендокринолога и навременните изследвания в клиничната ни лаборатория ще допринесат за бърза и адекватна диагноза и правилно лечение.
 

Д-р Генева - гастроентеролог Д-р Йоана Генева - Специалист гастроентеролог

Завършва медицинското си образование през 2013 г. в Медицинки университет София. Своята специалност Гастроентерология и диететика придобива през 2019 г. след специализация в Клиника по гастроентерология в Аджибадем Ситиклиник болница Токуда. 

От месец февруари 2020 г. е в екипа на МДЦ „Медива”.

Извършва гастроентерологични прегледи и лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт, болести на храносмилателната система, хранопровод, черен дроб, панкреас. Извършва абдоминална ехография. Изготвя хранителен режим.

Участва в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Член на БЛС
Владее английски и руски език

Пациентите могат да бъдат прегледани и наблюдавани:

  • на свободен прием
  • по линия на здравната каса
  • по линия на доброволни здравно-осигурителни фондове.

Работно време: с предварително записване