ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

Гастроентерологията е една от важните специалности в медицината, която в последните години изисква особено внимание.  Ето защо ние открихме този кабинет където ще бъдат консултирани и диагностицирани пациентите с оплаквания от страна на стомашно- чревния тракт, жлъчните пътища и черния дроб, както и зачестилите хронични панкреатити и хроничен запек. Особено внимание ще обърнем на правилното хранене като консултациите с липидолога, ендокринолога и навременните изследвания в клиничната ни лаборатория ще допринесат за бърза и адекватна диагноза и правилно лечение.
 

Д-р Бойко Бетов - гастроентеролог Д-р Бойко Бетов e специалист по Вътрешни болести и Гастроентерология с 25 годишен опит

Гастроентерологията е дисциплина, където диагнозата трябва да бъде поставена последователно след обстойни анамнеза, преглед и ехография с последваща визуализация и биопсия на болния орган.

Д-р Бетов е с дългогодишен опит в болничното лечение на вътрешните болести. Владее конвенционална, доплерова и интервенционална ехографска диагностика на коремни органи и повърхностни структури. За да завърши диагностичния алгоритъм, той извършва в болнични условия горна и/или долна ендоскопия на стомашно-чревен тракт под обща анестезия.

Участва в редица научни семинари и конгреси в областта на гастроентерологията и диететиката.

От 2016 г. е в екипа на МДЦ Медива.

Член на дружеството по гастроентерология и диететика.
Член на БЛС.
Владее английски език.

Пациентите могат да бъдат прегледани и наблюдавани:

  • на свободен прием
  • по линия на здравната каса
  • по линия на доброволни здравно-осигурителни фондове.

Кабинетът работи: по график с предварително записване на часове.

Д-р Генева - гастроентеролог Д-р Йоана Генева - Специалист гастроентеролог

Завършва медицинското си образование през 2013 г. в Медицинки университет София. Своята специалност Гастроентерология и диететика придобива през 2019 г. след специализация в Клиника по гастроентерология в Аджибадем Ситиклиник болница Токуда. 

От месец февруари 2020 г. е в екипа на МДЦ „Медива”.

Извършва гастроентерологични прегледи и лечение на заболявания на стомашно-чревния тракт, болести на храносмилателната система, хранопровод, черен дроб, панкреас. Извършва абдоминална ехография. Изготвя хранителен режим.

Участва в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Член на БЛС
Владее английски и руски език

Пациентите могат да бъдат прегледани и наблюдавани:

  • на свободен прием
  • по линия на здравната каса
  • по линия на доброволни здравно-осигурителни фондове.

Работно време: с предварително записване