ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

В съвременните условия на живот сме подложени на постоянен стрес и напрежение и заедно с неправилния начин на хранене и режим на живот ни предразполагат към заболявания на сърдечно-съдовата система.

Нашите специалисти-кардиолози спечелиха доверието на всичките ни пациенти, като решават проблемите им всекидневно с висок професионализъм, внимание, коректност и отзивчивост за:

  • профилактика и лечение на хипертония (есенциална хипертония-лечение и чрез акупунктура).
  • профилактика и лечение на постинфарктни състояния.
  • профилактика на затлъстяването (клинико-лабораторно изследване на мастен профил, кръвна захар, консултация с ендокринолог и невролог, лечение и чрез акупунктура).
  • диспансеризация и активно наблюдение на всички кардиологично болни, индивидуално и по линия на здравната каса.
  • съществува активна колаборация между кардиологичния кабинет и: неврологичен, очен, ендокринологичен, вътрешен, физиотерапия, рехабилитация и акупунктура и психолог.
  • на всеки нуждаещ се пациент се изготвя кардиограма (ЕКГ), а наличието на нов съвременен ехографски апарат за ехокардиография (ехография на сърце) и ЕКГ Холтер (за 24 часово наблюдение на сърдечната дейност) разширява професионалните възможности  при оформянето на здравния статус на кардиологично болните.
  • ЛКК

Пациентите могат да бъдат прегледани и наблюдавани:

  • на свободен прием
  • по линия на здравната каса
  • по линия на доброволни здравно-осигурителни фондове.

Кабинетът работи от понеделник до събота по определeн график с предварително записани часове.
Извършват се посещения по домовете.

Д-р Наунов - кардиологД-р Владимир Наунов - Специалист кардиолог

Запази час онлайн

Медицинското си образование завършва през 2007 г. в Медицински Университет Пловдив. От 2008 г. е ординатор и работи в Клиника по Кардиология при УМБАЛ "Александровска" София. Има призната специалност по кардиология през 2012 г. при Медицински Университет София. Извършва пълна диагностика и лечение на сърдечно-съдови заболявания, като особено взема предвид превенцията и профилактиката на сърдечно съдовите заболявания. Притежава съответни сертификати по неинвазивна и инвазивна кардиология. Извършва ЕхоКГ, Холтер ЕКГ, Холтер за кръвно налягане, Стрес Тест, като особен интерес има към инвазивната диагностика и терапия на СС заболявания. Специализира се в извършването на инвазивна диагностика и терапия (коронарография, стендове) във водещи кардиологични отделения.

От 2012 г. е в екипа на МДЦ Медива.

Сърдечен, отговорен и внимателен и едновременно с това изключителен професионалист, той заслужено спечели доверието на пациентите ни.

Има голям брой публикации в български и чуждестранни списания в областта на кардиологията.

Член на БЛС
Член на Дружеството по кардиология
Владее английски език

Работно време: вторник и четвъртък: 15.30 – 19.30 ч. с предварително записване на часове на регистратура или в Супердок

 

Д-р Дойчинова - кардиологД-р Ралица Дойчинова - Специалист кардиолог

Запази час онлайн

Медицинското си образование завършва през 2015 г. в Медицински университет – София. От 2016 г. специализира Кардиология в МБАЛ „Национална Кардиологична Болница“ - гр. София. През 2022 г. след успешно положен изпит придобива специалност Кардиология.

От 2022 г. е в екипа на МДЦ Медива.

Извършва пълен кардиологичен преглед, разчитане на електрокардиограма, Холтер ЕКГ, Холтер АН, ехокардиографско изследване, оценка на сърдечно-съдовия риск.

Има интереси в областта на неинвазивната диагностика, превенция и лечение на кардиологични заболявания – артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, сърдечна недостатъчност, ритъмно – проводни нарушения. Приоритет в работата на д-р Дойчинова е висококачествена грижа за пациента, внимателно и отговорно отношение.

Член на Български лекарски съюз.
Член на Дружеството на кардиолозите в България.
Член на Европейското кардиологично дружество.

Участие в многобройни национални и международни обучителни курсове по специалността.

Владее английски език.

Работно време: понеделник и сряда от 15:00 ч. до 19:00 ч. с предварително записване на часове на регистратура или в Супердок

 

Д-р Дикова - кардиологД-р Нели Дикова - Специалист кардиолог

Запази час онлайн

Д-р Нели Дикова завършва медицина през 1995 година в МУ Плевен. От 1996 година е ординатор на вътрешно отделение на МБАЛ Кнежа, а от 2017 година работи в Национална кардиологична болница като завеждащ на спешно отделение. Придобива специалност „Вътрешни болести” в МУ София през 2006 година и специалност „Кардиология” през 2023 година. Притежава сертификати за Абдоминална ехография и за Ехокардиография. От м. септември 2023 г. е част от екипа на МДЦ „Медива”

Извършва  диагностика и лечение на сърдечно съдовите заболявания, ехокардиография, холтер ЕКГ, холтер на артериалното налягане, велотест.

С интерес към терапията на пациенти с исхемична болест на сърцето, артериална хипертония, сърдечна недостатъчност, ритъмно-проводни нарушения.

Член на БЛС
Член на Дружеството по кардиология
Владее  руски и английски език

Прием:
понеделник и сряда - от 8.00 до 14.00 ч.
петък - от
09.00 до 19.00 ч.
с предварително записване на регистратура