ДЕНОНОЩЕН МЕДИЦИНСКИ И ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "МЕДИВА"

dr-vladimir-shishkov-dietolog.jpgД-р Владимир Шишков - Хранене и диететика (Диетология)

Запази час онлайн

Д-р Шишков завършва медицина във ВМИ – Пловдив през 1990 година.
Профилиран е в изграждането на цялостни индивидуални лечебно-профилактични и оздравителни програми, както и на диетични планове, насочени към преодоляване на здравословни проблеми и достигане на състоянието на „оптимално здраве“, в съответствие с принципите на орто-молекулярната медицина.

Той е един от малкото медицински специалисти в областта на храненето и диететиката, които се ръководят от принципите на орто-молекулярната медицина в диагностиката, профилактиката, лечението и рехабилитацията на всички медицински заболявания.

От 2018 г. е в екипа на МДЦ Медива.

Д-р Шишков е бил лектор за обучение на магистър-фармацевти и придобиването им на допълнителна квалификация и консултантски умения в областта на хранителните добавки.
Свободен докторант към катедрата по „Хигиена, медицинска екология и хранене“ и медицински консултант за България. Работил е и за едни от най-големите фармацевтични фирми в света, както и за българския клон на мощна компания, занимаваща се с храни и хранене в световен мащаб.

Притежава дългогодишен опит в изготвянето на цялостни комплексни индивидуални лечебни програми и планове, съчетани с индивидуални диети.

Д-р Шишков е автор на редица публикации в популярни издания, посветени на рационалното хранене и модерните хранителни добавки с доказан клиничен ефект и безопасното им приложение

Основните интереси на д-р Шишков са насочени в областите на храненето, диететиката, природната, интегралната и анти-ейджинг медицината.

Член е на Българското Научно Дружество по Хранене.
Член на БЛС

Владее руски, английски и немски език

Д-р Шишков работи на свободен прием с предварително записване.

Работно време: събота 10.00 – 11.00 ч с предварително записване на регистратура или в Супердок или по уговорка